Horoscoop

Stier

21 april - 20 mei

De wilskrachtige stier, het lieve, koppige kind

Het baby Stiertje spuugt gerust de door mama met zorg bereide pap uit, als hem het een en ander niet in de smaak valt. Het zal best pittig zijn voor papa en mama om dit levendige maar gevoelige kindje op te voeden. Dit koppige mensje zal zich ook niet, als het iets niet wil, zomaar om laten praten. Alleen zeer geduldige ouders zullen het weten te overtuigen.

Het Stier-kindje zal uit groeien tot een ware fijnproever, het weet precies wat het lekkerste is en dat is meestal juist dat waar het Stier-kind een dikkerdje van wordt. Een Stier-kindje zal later op school de laatste zijn die na zal praten wat de leraar er met hart en ziel in probeert te pompen. Bij een Stier werkt het namelijk anders. Het zal ook echt alleen maar opnemen wat wetenswaardig is en wat in zijn of haar ogen belangrijk is voor het verdere leven. Toch verwerken ze wat ze op school leren grondig; wat er eenmaal in zit, zit er voor altijd in! Al in groep 1 zal het stiertje proberen zijn klasgenootjes te evenaren en zo mogelijk te overtreffen.

Het Stier-kind wordt ook vaak als beschermer gezien van jongere of soms zelfs oudere broertjes en zusjes. Het is praktisch aangelegd. Jongens en meisjes uit dit teken doen er niet moeilijk over mama eens te helpen met een klusje of twee. Het is een vrolijk kindje die keer op keer weer leuke spelletje weet te verzinnen om het hele gezin te entertainen.

Het Stier meiske ontwikkelt al snel een moederinstinct. Zij proberen al gauw voor vriendjes, vriendinnetjes, broertjes en zusjes te zorgen. Vreemd vindt ze het alleen dat niet iedereen steeds de behoefte heeft aan die goed bedoelde zorg.

Jongetjes van het Stier teken zijn heel vrolijk, ze willen alles weten en zijn heel leuk in de omgang, maar ze zijn nog gevoeliger dan hun sterrenzusjes. Vaak is het al genoeg het kleintje even streng aan te kijken of de drift breekt los en die drift stopt meestal niet voor dat antieke kastje met daarop de eeuwenoude en kostbare lievelingsvaas van mama.

Dag horoscoop van 26 april

Ook vandaag hangt er nog een serieuze bui, die kleine einzelgangers oplevert. Deze kleintjes kunnen zich prima alleen vermaken, treden niet zo graag op de voorgrond. Zij hebben behoefte aan een moeder die duidelijk is, zodat ze precies weten waar ze aan toe zijn. Wat mag wel en wat mag niet, die gebruiksaanwijzing willen ze weten. Ze hebben waarschijnlijk wel lange tijd nog behoefte aan de lichamelijke nabijheid van mamma: koop maar vast zo'n draagzak. (Bron babyinfo.nl)