Femke kan lopen

Met hemelvaart zijn we naar mijn ouders op de camping geweest. Daar heeft Femke voor het eerst echt goed kennis gemaakt met gras. "Wat is dat raar spul zeg" zal ze wel gedacht hebben. Ze kroop namelijk telkens weer naar de stenen. Ze heeft hier ook voor het eerst in de zandbak gespeeld.

Femke heeftBumba ook helemaal ontdekt. Afgelopen week ging ze helemaal los bij een aflevering van deze clown. Al voordat de kinderen in het begin Bumba roepen, doet zij dit al.

Aan het einde van een aflevering zwaait en zegt Femke al daag voordat de kinderen op tv dit doen.

Femke blijft een vrolijke meid die veel lacht en steeds meer teut. Ook zwaaien en daag zeggen als iemand weggaat doet ze graag. Het is een echte meid die af en toe ook goed laat merken als ze iets niet leuk vindt. Verder houdt ze ervan om contact te maken met mensen, of dit nu op het terras is of gewoon een bekende, uitdagen doet ze graag. Inmiddels heeft Femke al 6 tandjes dus het kauwen gaat steeds beter. Gelukkig maar, want Femke is een echte alleseter. Afgelopen week voor het eerst kiwi en peer gehad en ook dat gaat erin als koek. Het enige wat ze niet zo lekker vindt is de melk die ze krijgt bij de lunch. Een bordje pap (met dezelfde melk) gaat erin als pap .

Wat is ze toch een scheetje!