Hoera, ik ben 1 jaar!

De verjaardag begon vanmorgen al vroeg voor Femke. Rond 7.45 uur de fles en daarna natuurlijk kadootjes uitpakken. Ze heeft van ons een groeimeter, loopauto, doos vol blokken en een tafel met 2 stoeltjes gekregen. (Zie het fotoalbum voor foto's)

Na het uitpakken natuurlijk eerst lekker badderen, want je moet er goed uitzien op je verjaardag. Daarna nog even een fruithapje en rond 10.00 uur weer lekker naar bed.

Femke om 12.30 uur uit bed gehaald en met z'n drieën lekker een broodje gegeten en daarna Femke nog even laten spelen zodat wij alles klaar konden zetten voor de verjaardag. Vanaf 14.30 uur hadden we mensen uitgenodigd om langs te komen voor de verjaardag. We hebben Femke nog wel even van tevoren naar bed gedaan zodat ze in elk geval nog wat slaap kreeg voordat iedereen kwam.

Oma Ali kwam rond 14.30 uur als eerste en al gauw kwamen er meer mensen. Femke sliep nog en we hebben haar rond 15.30 uur uit bed gehaald zodat zij haar kaarsje op de taart uit kon gaan blazen en de kado's kon openmaken. Maar eerst moest er natuurlijk voor haar gezongen worden.

Om ongeveer 18.30 uur waren de meeste mensen alweer naar huis en kon het opruimen beginnen. Wat is dat toch een verademing een vaatwasser. Femke ging in de tussentijd mooi aan de wandel met de loopauto die we haar gegeven hadden.

Uitgeput maar voldaan hebben we Femke naar haar bed gebracht. Nog even was het praten/brabbelen in bed maar na een tijdje werd het rustig op haar kamer.

Al met al een hele leuke dag.