Op naar 1 jaar!

Helaas bleef ze last houden van etter uit haar ogen en dikke snot uit haar neusje. Als je haar 's morgens wakker maakte kon ze zelf niet eens haar ogen losdoen, omdatde oogleden aan elkaar waren geplakt, erg zielig. Haar gezichtje zat dan ook nog onder het snot, echt charmant is dat niet. Gelukkig heeft ze geen etteroogjes meer en is de verkoudheid al een stuk beter. Het hoesten is ook veel minder geworden. Gelukkig bestaat er zoiets als hoestdrank en neusspray!

Op 24 maart hebben we een bezoekje gebracht aan het consultatieburo. Femke weegt ruim 10 kilo en is 76,6 cm lang. Dikke prima. Wat iets minder was, waren de 2 spuitjes. Het was huilen natuurlijk, maar bij het aankleden was ze al weer afgeleid door andere kindjes en was ze de prikjes alweer vergeten. Later thuis heeft ze er niet veel last van gehad. Lekker geslapen die dag.

Femke is sinds gisteren weer wat meer haar zelf. Ze lacht weer, is lekker ondeugend en kruipt er weer flink op los. Wandelen aan papa's of mama's hand vind ze ook leuk en ze laat heel soms ineens 1 handje los. Haar snotneus is ze helaas nog niet helemaal kwijt, maar papa en mama vegen met liefde haar neusje af. Laten we hopen dat ze nu een tijdje goed te pas blijft zonder die vervelende kwaaltjes tussendoor. Je kunt dan veel meer van haar genieten en zij van ons.