Alweer 10 maanden!

Na die week van ziekte hebben we het idee dat ze een sprongetje heeft gemaakt. Ze is onrustiger en wil veel meer dingen doen die ze daarvoor niet echt deed. Een paar voorbeelden zijn: Dingen pakken waar ze niet aan mag komen, uitdagen, eigenwijs, zelf brood eten met de handen, zelf steeds overal gaan staan, huilen als ze haar zin niet krijgt. Dus als papa en mama zijnde moeten we er nu wat beter bovenop zitten en haar in de gaten houden. Zal dit dan een vervroegde 11 maanden sprong zijn die in het "Oei ik groei" boekje staat?

Op de kinderopvang vinden ze dat ze het heel goed doet. Volgens ons vermaakt Femke zich daar kostelijk met alles en iedereen om haar heen. Bijna elke week brengt ze wel een zelfgemaakt kunstwerk mee naar huis. Laat maar lekker kliederen op de kinderopvang!

Ze heeft nu al 2 tandjes. Het laatste tandje is erdoor gekomen in de week dat ze ziek was. Dus alles tegelijk. Ze kwijlt de laatste tijd ook nog erg veel dus het kan zijn dat er ergens nog 1 doorkomt maar die hebben we nog niet gevonden.

Deze week zijn we er eens lekker met z'n 3-en een weekje tussen uit naar het mooie Drentse Hooghalen. Een erg leuk huisje met rieten dak en voeldoende ruimte. Vanmiddag gaan we voor het eerst met Femke zwemmen. Maar eens zien hoe dat gaat en of ze het leuk vindt. Als je haar in bad ziet zitten kan het haast bijna niet anders dan dat ze zich wel zal vermaken in het water.

Hogeboom vakantiepark, Hooghalen, Drente