Feestdagen weer voorbij

Met oud & nieuw zijn we thuis gebleven en hebben bezoek gehad Maurice, Janneke en Tygo. De kleintjes hebben gelukkig geen last gehad van het vuurwerk en hebben lekker doorgeslapen.

Femke's tandje is nu ook steeds beter zichtbaar en we zijn begonnen met het poetsen hiervan. Of eigenlijk doet Femke dit zelf. (Lekker kauwen op de tandenborstel)

Femke wil de laatste tijd steeds meer staan en zoekt dan ook steeds dingen om zich aan op te trekken. In de box pakt ze dan de spijlen vast en zo trekt ze zich omhoog tot op de knieen. Helemaal optrekken totdat ze staat lukt haar nog niet in de box. Als we haar handen vasthouden lukt het haar wel, dan doet ze zelfs een paar stapjes.

Afgelopen week ging ze ook uit zichzelf zitten toen ze op de grond lag. Wel raar als je gewend bent dat je kind zodra ze ligt niet uit zichzelf kan gaan zitten. Weer een stapje vooruit zal ik maar zeggen. Ze 'kruipt' wel achteruit en draait rondjes op de grond, maar gewoon vooruit kruipen lukt haar nog niet. Misschien loopt ze wel eerder dan dat ze kruipt. Dus wie weet gaat ze nooit kruipen. KWW.