Half jaar

Rozemarijn is afgelopen dinsdag nog met Femke naar het consultatiebureau geweest voor de reguliere controle. Ze wederom gegroeid en zit nog steeds tegen de bovenlijn aan. Ze was wat minder aangekomen maar dat was wel te verwachten naar haar buikgriepje. Haar longetjes werden nog even gecontroleerd door de kinderarts omdat ze de laatste tijd regelmatig hoest en ze kreeg een algemene controle. Dit was gelukkig allemaal goed.

Sinds afgelopen week (na het consultatiebureau) zijn we begonnen met een nieuw eetpatroon. Ze krijg nu geen 210ml water + 7scheppen voeding meer maar 180ml + 6 scheppen. Daarnaast krijgt ze nu 's ochtends een fruithapje en 's middags haar warme goentehapje. De vlesvoedingen zitten nu geen 4 1/2 uur meer uit elkaar maar 4 uur. Hierdoor is de laatste fles niet meer om 20.30 uur maar om 19.00 uur. Dit gaat heel goed. Ze slaapt hierdoor bijna 12 uur achter elkaar door.

Het fruit en groentehapje was nog wel erg wennen. Wat moet je toch met dat spul in je mond. En die lepel, wat is dat voor eng ding. Alles liep mooi langs de kin weer de mond uit, een mooie smeerboel dus. Maar sinds gisteren lijkt ze het ineens door te krijgen en gaat ze echt happen op de lepel. Nu begint het dus ook leuk te worden om haar een hapje te doen, hiervoor was het een echte worsteling.