Papadag en mama weer aan het werk

Mama is vrijdag begonnen met haar nieuwe baan als medewerker zorgadministratie in Enschede bij Helmerzijde. Was wel weer even wennen voor haar na 7 maanden thuis te zijn geweest. Ze was donderdag dan ook zo zenuwachtig als een klein kind dat de volgende dag op schoolreisje zou gaan. Al met al is het haar de eerste dag reuze mee gevallen. Al die zenuwen voor niets. Overstelpt met informatie, maar kennisgemaakt met leuke collega's. Toen ze eenmaal thuis was na haar eerste werkdag was ze ook niet stil te krijgen Veel nieuwe indrukken opgedaan laten we maar zeggen.

We hebben Femke vandaag voor het eerst een fruithapje gegeven. De foto's staan in het fotoalbum. Ze vond het toch wel onwennig zo'n raar goedje in de mond en wist dus ook niet echt wat ze ermee aan moest. En dan die lepel, wat is dat dan voor een raar ding. Morgen nog maar eens proberen en kijken wat ze er dan mee gaat doen .

Rozemarijn is vorige week nog met haar naar het weeguurtje geweest op het consultatieburo. Femke was toen 5 maanden (op 1 dag na). Ze woog toen 7600gr en was precies 68cm lang. Ik vind het wel erg hard gaan de laatste tijd. Ze wordt steeds groter en is dan ook echt geen klein baby-tje meer.

Ze is afgelopen maandag voor de eerste keer naar de kinderopvang geweest (Wenochtend). Ook dit liep weer zoals we hadden verwacht. Ze is erg lief geweest voor de leiding en mocht gewoon weer terug komen. Toen Rozemarijn haar ophaalde na deze ochtend straalde Femke ook helemaal. Aankomende maandag gaat ze dan ook weer terug naar "Hupsakee" voor een volle dag opvang.