Alles gaat goed

Rozemarijn vond dat Femke de laatste tijd gegroeid was en dat wilden we dan ook graag zeker weten. Bij het consultatieburo aangekomen was het een drukte van belang. Veel ouders met kinderen die even langs kwamen om hun kindje te laten wegen. We kwamen nog een aantal bekenden tegen waaronder Luuk en Kim met hun kleine jongen. Toch altijd leuk. Ik heb nog even staan praten met een moeder die rechts naast ons stond over koetjes en kalfjes totdat het onze beurt was. Ik legde Femke op de weegschaal en de mevrouw zei dat ze nu 4120 gr was. Dat is 225 gr meer dan ons laatste bezoekje op 20 mei. Hierna was de lengte aan de beurt. Ik legde Femke op de 'meettafel' en dezelfde mevrouw gaf aan dat ze 55,5 cm was!! Dat was bijna 3 cm in 9 dagen!! Wist niet dat die kleintjes zo snel groot worden

Femke heeft er de laatste tijd een beetje een handje van om de luier echt helemaal vol te poepen als we bij iemand op visite zijn. Zo waren we laatst op de camping bij pa en ma en hier heeft ze het voor elkaar gekregen om de luier totaan de rand vol te poepen. 2 Dagen later zijn we op bezoek geweest bij de opoe van Femke (Marie Euren) en ook daar weer hetzelfde liedje. Tsja het hoort erbij maar waarom niet gewoon thuis waar je haar makkelijker kan verschonen. Aan de andere kant kun je op deze manier wel mooi die vieze luiers bij een ander achterlaten. Laat ze daar maar lekker in de vuilnisbak stinken.

Ik moet aankomende maandag weer beginnen met werken naar meer dan een maand vakantie. Moet maar eens kijken of ik er weer een beetje in kan komen. Afgelopen vrijdag begon al wel mijn pieper/piketdienst en ik was zaterdag direct weer aan de beurt. Weer naar de provincie Groningen, Hogezand om precies te zijn, voor een klein ...piep... klusje. Ach ja het zorgt er wel voor dat er weer nieuwe luiers gekocht kunnen worden.

Alles verloopt dus eigenlijk zoals het zou moeten.